top of page
Ed Peelen

Reviews

Met alleen kennis van consumentenbehoeften kom je er niet als ondernemer. Dieper inzicht in de de ervaringen van consumenten in relatie tot de organisatie is nodig om het onderscheid te kunnen maken.
De Persona Academy heeft een systematische, logische, goed onderbouwde methode om deze te ontdekken.

 

Ed Peelen | Prof. dr.  Content Marketing

Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam  >

Door mijn deelname aan de workshop Persona’s maken heb ik meer inzicht in mijn klanten gekregen. Zo konden we intern onze communicatie beter afstemmen op de behoefte van de klant. Je klant wil immers begrepen worden. 

Doordat dit direct al zijn vruchten afwierp heb ik aan Jan gevraagd om voor Meesters in Aandacht een motivatiescan te maken zodat we nog ons nog meer kunnen verdiepen in deze doelgroep en weten wie de persoon is achter deze klant. 

 

Larissa Brouwer-Hebing | Eigenaar

MEESTERS IN AANDACHT >

Ik vond het een erg prettige en leerzame workshop met Jan als goede begeleider! We waren een groep die wat meer zoekende was en daar is op dat moment ook de tijd voor genomen. Professioneel maatwerk. Hierdoor was er wat tijdnood aan het einde van de workshop maar het materiaal leent zich super om zelf mee aan de slag te gaan. Ik ging met een bak aan informatie en ideeën weer terug naar kantoor.

 

Pia van den Berg | Social Media Realist

PROMINÉS >

Ik heb de Workshop Persona Maken en Toepassen gevolgd bij Persona Academy. In deze workshop krijg je praktische tools mee om zelf op een gestructureerde en opbouwende manier Persona's te ontwikkelen. Met als startpunt de company Maslow waarna je via de PMC's en door 6x in te zoomen van markt naar mens uitkomt bij een persona. 

Deze methode van Persona Academy is praktisch en logisch opgebouwd. Het laat bedrijven bewust nadenken wie hun klanten nu écht zijn. Het zorgt ervoor dat iedereen in de organisatie het over dezelfde type klanten heeft. Dit zou het startpunt moeten zijn voor alle bedrijven om hun beleid, product en dienstenaanbod optimaal op af te stemmen. Het draait uiteindelijk om relevant zijn voor je klanten! Dat bieden wat aansluit op de persoon. Dit begint bij het in kaart brengen wie je klanten zijn.

Jan van der Spoel neemt je stap voor stap mee in dit proces en neemt tijdens de workshop op een prettige en ongedwongen manier de tijd om je hierbij te ondersteunen. Neem contact op met Jan of volg deze workshop om zelf direct aan de slag te gaan.

 

Vivian Cheung | Marketing Research Consulting 

VC INSIGHTS >

Ik ben een voorstander van het toepassen van modellen in praktisch toepasbare vorm. Jan doet dit op een aansprekende manier en maakt gebruik van een bijzondere mix van theorieën en eigen modellen. Vanuit de Maslov piramide toewerken naar een doelgroep, een concreet persoon. Een methode die tijd en aandacht vraagt, maar zeker tot gewenste resultaten zal leiden.

 

Klementine van Vuure | Eigenaar/oprichter

BOOM bedrijfsondersteuning op maat >

bottom of page